All-in Service Limburg

Totaal renovatie van badkamer en toilet.

Welkom op onze website!

 

  

All-in Service Limburg is een professioneel klusbedrijf waar de klant centraal staat met al haar wensen. Wij doen al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand in Maastricht en omgeving. Bent u paticulier of zakelijk ... geen probleem voor ons bedrijf! Wij staan altijd voor u klaar! Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een goede prijs.

Onze klussen lopen uiteen van Stukadoorswerk, installatiewerk, timmerwerk, loodgieterswerk tot zelfs complete verbouwingen. Kleine klusjes doen wij ook voor u; een lamp ophangen, een verstopping verhelpen of zelfs uw TV/Audio aansluiten en inregelen. Er is bij ons klusbedrijf veel mogelijk!

All-in Service Limburg staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw!

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, All-in Service Limburg is de ideale partner voor uw klus of verbouwing.


U kunt ook uw badkamer/toilet laten ontwerpen doormiddel van een 3D tekening.

Tevens kunt u meteen de producten bestellen via de webshop http://www.sani-bouw.nl/beek


Kijk hier voor badkamer ideeën

Jos Rings.  

Neem contact met mij op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte!